25 Αυγ 2009

Αρνήθηκε πρόταση της Κορίνθιανς για Μάτος το Τριφύλλι


Ο Μαρσέλο Μάτος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε και για την ερχόμενη περίοδο και έτσι ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος βρίσκεται σε αναζήτηση της νέας ποδοσφαιρικής του στέγης.
Αρνήθηκε πρόταση της Κορίνθιανς για Μάτος το ΤριφύλλιΗ ομάδα που ενδιαφέρεται πιο έντονα για να τον εντάξει στο δυναμικό της είναι η Κορίνθιανς. Η Βραζιλιάνικη ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη στη συγκεκριμένη θέση και έπειτα από το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Λούκας, στράφηκε προς τον Μάτος.
Τα χρήματα που ζήτησε ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του παίκτη δεν μπορούσαν να δοθούν από την Κορίνθιανς των χιλίων οικονομικών προβλημάτων και έτσι οι δύο ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ η Κορίνθιανς κατέθεσε πρόταση ύψους 400.000 ευρώ για το δανεισμό ενός χρόνου, όμως οι πράσινοι ζήτησαν τα διπλάσια.
Οι διαπραγματεύσεις ωστόσο και τις αμέσως επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη. Άλλωστε, έπειτα από την πώληση των Κριστιάν και Ντάγκλας η Κορίνθιανς καίγεται για την απόκτηση παικτών που να αγωνίζονται στο κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: