29 Αυγ 2009

Μοναδικό ερωτηματικό ο “τερματοφύλακας”

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Τριφυλλιού για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και ο Χενκ Τεν Κάτε φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στους έντεκα που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι.

Μοναδικό ερωτηματικό ο “άσος”Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το μοναδικό αναπάντητο ερωτηματικό παραμένει η θέση του τερματοφύλακα όπου Τζόρβας και Καρνέζης έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πάρουν τη φανέλα του βασικού.
Από εκεί και πέρα στο αγαπημένο 4-2-3-1 του Ολλανδού τεχνικού στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Μπιάρσμιρ και Σαριέγκι, δεξί μπακ ο Γκάμπριελ και αριστερό ο Δάρλας. Τα δυο αμυντικά χαφ οι Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο. Μπροστά τους, κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και αριστερά ο Λέτο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σισέ.

Εκτός αποστολής ο Καραγκούνης

Σε ότι αφορά στα τις πρόνησεις οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα και ταχύτητες. Έπειτα ο Χενκ Τεν Κάτε έριξε το βάρος του στα τελειώματα των φάσεων καθώς και στις στημένες φάσεις. Το αρνητικό για τον Ολλανδό τεχνικό ήταν είδε τον Γιώργο Καραγκούνη να προπονείται ατομικά και έτσι τον απέκλεισε από την αποστολή του παιχνιδιού με τους Ακρίτες.
Εκτός από τον αρχηγό του Τριφυλλιού εκτός πλάνων του Χενκ Τεν Κάτε για τον αγώνα με την Ξάνθη είναι και οι Καντέ, Μελίσσης, Μουν και Μαχλελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: