10 Ιαν 2010

Ο Γιούρκας φέρνει «Killer»


Την πώληση του Γιούρκα Σεϊταρίδη διαπραγματεύεται με τη Σιένα ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι υπολογίζει 1,5-2 εκατ. ευρώ, τα οποία θα δώσει στη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Κρόλντρουπ. «Θέλουμε να τον αποκτήσουμε», δηλώνει ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Τοσκάνης στην «Εξέδρα» για την περίπτωση του Ελληνα μπακ. Πιέζουν και για Πόγκτετς οι Πράσινοι, δεν τον παραχωρεί η Μίντλεσμπρο.

Πρώτα φεύγει ο Γιούρκας

Ο γενικός διευθυντής της Σιένα, Μανουέλ Τζερολίν, δηλώνει στην «Εξέδρα» για την υπόθεση του Γιούρκα Σεϊταρίδη: «Εχουμε επαφές με τον Παναθηναϊκό. Εχουμε συζητήσει πολλά με τον Σεϊταρίδη, αλλά προς το παρών δεν υπάρχει συμφωνία. Μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες. Μας ενδιαφέρει ο παίκτης και θέλουμε να τον αποκτήσουμε».

Και μετά έρχεται ο «Killer»

Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του στόπερ είναι ο Περ Κρόλντρουπ. Η πλειοψηφία των ιταλικών μέσων αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί πρόταση από τους Πράσινους για συνεργασία δύο ετών. Μάλιστα, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα προσχωρούν και ένα βήμα παραπάνω, κάνοντας λόγο για διάθεση του Τριφυλλιού να δώσει 1,8 εκατ. ευρώ, ποσό που φιλοδοξούν να πάρουν στα χέρια τους από την απόκτηση του Σεϊταρίδη.

Ωστόσο, και η περίπτωση του Εμάνουελ Πόγκατετζ μόνο αδιάφορη δεν είναι για τους Πράσινους. Η Μίντλεσμπρο έστειλε μήνυμα το Σάββατο (09/01) πως για να δώσει τον Αυστριακό πρέπει οι Πράσινοι να προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ. Όμως, «stop» φαίνεται να βάζει στην επιθυμία του Τριφυλλιού ο τεχνικός της ομάδας της Βόρειας Αγγλίας, Γκόρντον Στράχαν. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ένας ελληνικός σύλλογος πρόσφερε χρήματα για την απόκτηση του παίκτη, αλλά αυτό είναι κάτι που δε μας ενδιαφέρει». Μάλιστα, ο Σκωτσέζος προπονητής χαρακτήρισε τον Πόγκατετς ως μια ηγετική παρουσία για τον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται και πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: