11 Ιαν 2010

Έρχεται ο Πόγκατετζ

Έναν απρόσμενο και απρόβλεπτο αντίπαλο είχε να αντιμετωπίσει τις τελευταίες ημέρες ο Εμάνουελ Πόγκατετζ, εφόσον τελικά αποφασίσει να έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη.

Έρχεται ο ΠόγκατετζΑυτός δεν ήταν η Μίντλεσμπρο, η οποία παραμένει αρνητική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, αλλά το... χιόνι. Η Βρετανία πλήττεται από ένα πρωτοφανές κύμα κακοκαιρίας, το οποίο έχει αποκλείσει πολλές περιοχές της χώρας και έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

Το αεροδρόμιο του Μίντλεσμπρο, “Ντούρχαμ Τις Βάλεϊ” ήταν κλειστό το Σαββατοκύριακο και ήταν πολύ πιθανό να συνεχιζόταν τη Δευτέρα. Ωστόσο με ανακοίνωση της, η διοίκηση του αεροδρομίου γνωστοποίησε ότι οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται πλέον κανονικά.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι νεωτέρας, αφού οι καιρικές συνθήκες είναι απρόβλεπτες και όλα μπορούν να μεταβληθούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Εφόσον λοιπόν ο Ενάνουελ Πόγκατετζ αποφασίσει να έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη ή την Πέμπτη, τότε έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει...

Πιέζει τη Μπόρο

Στο μέτωπο της μεταγραφής του, τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο. Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Εμάνουελ Πόγκατετζ, αλλά η Μίντλεσμπρο παραμένει αρνητική να τον παραχωρήσει άμεσα. Ένα μέσο πίεσης θα είναι η δημοσιοποίηση της συμφωνίας του Τριφυλλιού με τον Αυστριακό αμυντικό, ώστε η “Μπόρο” να γίνει διαλλακτικότερη και να τον πουλήσει.

Όσον αφορά την υπόθεση απόκτησης από τη Μίντλεσμπρο του Τζέρι Κάλντγουελ από τη Σέλτικ, αυτή αναμένεται ν α κλείσει θετικά εντός της ημέρας. Η έλευση του Σκωτσέζου αμυντικού θα δώσει μια επιπλέον λύση στον προπονητή Γκόρντον Στράχαν και αυτό ίσως τον πείσει να δώσει το πράσινο φως για τον Πόγκατετζ.

O Αυστριακός αμυντικός από την πλευρά του, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την διοίκηση της Μίντλεσμπρο, προκειμένου να πιέσει για τη μεταγραφή του. Ο Πόγκατετζ έχει στέλει το μήνυμα ότι θέλει να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και ότι το καλύτερο για τον ίδιο και τη Μπόρο, θα είναι η ολοκλήρωση της μετακίνησης του. Μένει να φανεί αν ο 28χρονος στόπερ πετύχει κάτι ή θα περιμένει μέχρι τον Ιούνιο να φορέσει τα πράσινα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: