2 Ιαν 2010

"Ανοιχτά" θέματα στον Παναθηναϊκό


Η μεταγραφική ενίσχυση με έναν καλό κεντρικό αμυντικό, αλλά και η παραχώρηση του Σίλβα Κλέιτον σε άλλη ομάδα, είναι τα δύο σημαντικότερα ζητήματα της "πράσινης" ατζέντας. Συναντιούνται Πατέρας, Αντωνίου και Νιόπλιας, για να βάλουν σε μια σειρά, τα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που ο Νίκος Νιόπλιας, θα θελήσει να αποκτηθεί ένα δυναμικό στόπερ, εγνωσμένης αξίας, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα κάνει τα πάντα, για να φέρει στην Ελλάδα, παίκτη με… όνομα, ικανό να αλλάξει ολόκληρη την αμυντική διάταξη της ομάδας.

Ο Μάρκο Ματεράτσι βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δε θεωρείται. Στη συζήτηση των τριών ανδρών, θα… πέσει το όνομά του στο τραπέζι, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες επιλογές, εξίσου ξακουστές.

Εν τω μεταξύ, ο Σίλβα Κλέιτον θα δοθεί δανεικός, αλλά ακόμα είναι άγνωστο σε ποια ομάδα! Ανόρθωση και Ηρακλής θέλουν το Βραζιλιάνο άσο, με τους Κύπριους μάλιστα, να προσφέρουν 150.000 ευρώ και τους "πράσινους" να ζητούν 50.000 επιπλέον.

Ο Ηρακλής του Σάββα Κωφίδη, είναι στο… κόλπο και προσπαθεί να αποκτήσει τον ποιοτικό μέσο, που σύντομα θα υπογράψει στο νέο του σύλλογο, αποχαιρετώντας έστω και για λίγο τον Παναθηναϊκό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: