7 Ιαν 2010

Ολα για όλα για Ματεράτσι


Την τελευταία προσπάθεια για την απόκτηση του Μάρκο Ματεράτσι θα κάνει ο Κώστας Αντωνίου ο οποίος αναχώρησε (7/1) για την Ιταλία. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανθηναϊκού καλείται να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Ιταλού αμυντικού μετά και τις δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη ότι οι Πράσινοι έχουν ακόμη την ευκαιρία να αποκτη΄σουν τον 36χρονο αμυντικό.

Ο Κώστας Αντωνίου θα συναντηθεί με τον μάνατζερ του Ματεράτσι, Κλαούντιο Βιγκορέλι στο Μιλάνο, ενώ πληρογορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται στο ραντεβού να είναι παρών και ο ίδιος ο παίκτης.

Κατόπιν ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού θα μεταβεί στην Φλωρεντία για να συναντηθεί με τον εκπ΄ροσωπο του Περ Κρόλντρουπ της Φιορεντίνα. Στον Παναθηναϊκό ποντάρουν στον Ρενέ Χένρικσεν ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει το «ψηστήρι» στον συμπατριώτη του προκειμένου να τον πείσει πως η προοπτική να αγωνιστεί στο Τριφύλλι θα τον βοηθήσει στην καριέρα του.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού τόσο για τη νίκη 4-1 επί του Εργοτέλη όσο και για την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, που φέρνει τους «πράσινους» στο +5΄. Ωστόσο όλοι στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού κρατούν χαμηλούς τόνους καθώς όπως λένε: «είναι μόνο 5 βαθμοί». Πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στον Σαββατιάτικο (9/1) αγώνα κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια για να διατηρήσουν αυτή τη διαφορά των 5 βαθμών. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Γκάμπριελ, Σεϊταρίδης και πιθανότατα ο Ρουκάβινα. 1300 οπαδούς θα έχουν στο πλευρό τους οι Πράσινοι αφού τόσα εισιτήρια έχουν εξασφαλιστεί.

Συμπλήρωσαν κάρτες Σισέ και Κατσουράνης

Από τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Κώστας Κατσουράνης. Αυτό που μένει είναι να αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς πρωταθλήματος-με Ξάνθη (εκτός), με Πανθρακικό (εντός), με Άρη (εκτός) και ΑΕΚ (εντός)-θα απουσιάσουν.

Κλέιτον: «Ζητώ συγνώμη, θέλω να μείνω»

Ο Σίλβα Κλέιτον ήταν στην αποστολή του Παναθηναϊκού και εμφανίστηκε μετανιωμένος για το πειθαρχικό του παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει (να αποχωρήσει από το γήπεδο όταν αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τα Γιάννινα). Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα. «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη για το λάθος που έκανα την προηγούμενη φορά. Θέλω να πω και στους φιλάθλους και στην ομάδα ότι από την πλευρά μου δεν θα ξανασυμβεί τίποτα. Ήταν ένα λάθος που το μετάνιωσε και δεν θα ξανασυμβεί», τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος και πρόσθεσε: «Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στο μέλλον εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα και να την βοηθήσω. Αυτή τη στιγμή θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: