25 Ιαν 2010

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-0

Σαν πρωταθλητής έπαιξε ο Παναθηναϊκός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και μόνο από καθαρή ατυχία έμεινε στην ισοπαλία με τον Άρη. Σε μια έδρα που "κόχλαζε", το Τριφύλλι είχε την απόλυτη υπεροχή, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και έδειξε ξεκάθαρα ότι το πρωτάθλημα είναι δική του υπόθεση.
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξαν με μυαλό και πάθος και θα μπορούσαν να είχαν φύγει νικητές από τη Θεσσαλονίκη, κλειδώνοντας την υπόθεση-τίτλος. Το σίγουρο είναι ότι με εμφανίσεις όπως αυτή στη συμπρωτεύουσα, η κούπα του πρωταθλητή θα έρθει στην Παιανία στο τέλος Απριλίου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

1' Αρχίζει ο αγώνας.
9' Σέντρα του Σαλπιγγίδη από δεξιά, η κεφαλιά του Σισέ πέρασε ψηλά άουτ.
10' Κίτρινη κάρτα στους Κόκε και Κάλβο.
16' Κίτρινη κάρτα στον Χριστοδουλόπουλο.
17' Γυριστό σουτ του Σισέ έξω από την περιοχή, ο Γάλλος όμως δεν σημάδεψε σωστά.
18' Ο Νέτο σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
20' Φάουλ του Καραγκούνη, η κεφαλιά του Ζιλμπέρτο βρήκε την εξωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.
21' Κόρνερ του Καραγκούνη από δεξιά, ο Σαλπιγγίδης αφύλακτος στο ύψος του πέναλτι σούταρε, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
31' Μακρινό σουτ του Σπυρόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ.
34' Ο Χριστοδουλόπουλος σούταρε από αριστερά, η μπάλα πήρε φάλτσα και άλλαξε πορεία και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
40' Τραγικό λάθος του Νέτο, ο Χριστοδουλόπουλος έκλεψε τη μπάλα και βγήκε τετ α τετ με τον Σηφάκη, όμως ο γκολκίπερ του Άρη έβαλε σωστά το σώμα του και απέκρουσε.
43' Ο Βύντρα δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, όμως δεν σημάδεψε σωστά.
45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

46' Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο.
46' Μακρινό σουτ του Σαλπιγγίδη, δεν ανησύχησε τον Σηφάκη.
56' Κίτρινη κάρτα στον Σαλπιγγίδη.
62' Κόρνερ του Καραγκούνη από αριστερά, ο Ζιλμπέρτο σούταρε, όμως ο Κάλβο έσωσε πάνω στη γραμμή την εστία του Άρη.
63' Κίτρινη κάρτα στον Σισέ.
65' Από πάσα του Χριστοδουλόπουλου, ο Σπυρόπουλος επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση χωρίς επιτυχία.
68' Ο Τζόνσον στη θέση του Κόκε.
69' Ο Κάμπορα από καθαρή θέση οφσάιντ μπήκε στην περιοχή, σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τζόρβα, στην επαναφορά ο Τζόνσον σούταρε σε κενή εστία, όμως ο Τζόρβας πρόλαβε να αποκρούσε σε κόρνερ.
71' Γλυκιά σέντρα του Κατσουράνη, ο Σισέ δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε.
78' Μακρινό σουτ του Κατσουράνη, η μπάλα πέρασε άουτ.
81' Σύγχυση στην άμυνα του Άρη από κόρνερ, ο Σαλπιγγίδης προσπάθησε να βρει τον Κατσουράνη, όμως ο Σηφάκης βγήκε εγκαίρως και απομάκρυνε.
85' Ο Λέτο στη θέση του Χριστοδουλόπουλου.
88' Δυνατό μακρινό σουτ του Κατσουράνη, ο Σηφάκης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
90' ο Αραβίδης στη θέση του Κάμπορα.
92' Τέλος αγώνα.

ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ

15:15 Φθάνει η αποστολή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Ισχυρή η παρουσία των αστυνομικών δυναμέων καθώς δέκα κλούβες βρίσκονται γύρω από το "Κλ.Βικελίδης".

15:17 Αρκετοί οπαδοί του Αρη βρίσκονται στο γήπεδο όπως και έξω από αυτό. Ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Τσουχτερό κρύο επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να δείχνει -4ο Κελσίου.

15:49 Οι Αλέξανδρος Τζόρβας και Μάριο Γκαλίνοβιτς βγαίνουν για ζέσταμα, μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Αλεξούδη.

Στο γήπεδο θα δώσει το "παρών" σκάουτερ της Λίβερπουλ, προκειμένου να παρακολουθήσει τους Σεμπαστιάν Λέτο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σισέ.

Εκτός αποστολής για τον Παναθηναϊκό έμειναν οι Πετρόπουλος, Δάρλας, Καρνέζης, Στο πάγκο βρίσκονται οι Γκαλίνοβιτς, Μπιάρσμιρ, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Τζιόλης, Κλέιτον, Λέτο.

Η ενδεκάδα του Άρη: Σηφακης, Νέτο, Αράνο, Γκιάρο, Κάλβο, Γκαρσία, Κόκε, Νασούτι, Κάμπορα, Χαβίτο, Πρίττας.

16:05 Οι βασικοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βγαίνουν για ζέσταμα. Μαζί τους κάνουν την εμφάνιση τους και οι αναπληρωματικοί, οι οποίοι παίζουν το κλασσικό "κορόιδο".

16:10 Όσο περνάει η ώρα, ο κόσμος του Άρη παίρνει τη θέση του στις εξέδρες του "Κλεάνθης Βικελίδης". Ήδη το πέταλο με τους φανατικούς οπαδόύς των "κιτρίνων" είναι κατάμεστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: