12 Δεκ 2009

Στέλνουν Ρίορνταν στον Παναθηναϊκό


Ο επιθετικός της Χιμπέρνιαν, Ντέρεκ Ρίορνταν, βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Skysports". Για τον 26χρονο Σκωτσέζο ενδιαφέρονται επίσης η Χέρτα Βερολίνου και η Λοκομοτίβ Μόσχας. Προβληματίζει πάντως ο χαρακτήρας του.



Οι καυγάδες του εκτός αγωνιστικών χώρων στο Εδιμβούργο έχουν αφήσει... εποχή και είχαν ως αποτέλεσμα να του απαγορευτεί για δύο χρόνια η είσοδος σε κάθε κλαμπ της πόλης. Το 2008 τιμωρήθηκε με πενταετή αποκλεισμό από κάθε κέντρο διασκέδασης, επειδή γρονθοκόπησε έναν έφηβο.

Στη Χιμπέρνιαν αγωνίζεται από το 2008, μετρά 46 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και έχει πετύχει 18 γκολ. Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του στη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς το 2006 πήγε μεταγραφή στη Σέλτικ.

Εκεί όμως δεν έμεινε πολύ, αφού οι 24 μόλις συμμετοχές του και τα 5 γκολ που πέτυχε δεν ήταν αρκετά για να τον κρατήσουν στους Κέλτες, που είχαν και μία σχετική πληρότητα στην επίθεση.

Έτσι γύρισε ξανά στην αγαπημένη του ομάδα, τη Χιμπέρνιαν, στην οποία αναδείχθηκε αφού αγωνιζόταν από το 2001, μέχρι και το 2006 όταν πήρε τη μεταγραφή στη Σέλτικ. Σε εκείνο το διάστημα είχε 123 εμφανίσεις και σκόραρε 54 γκολ. Ο Ρίορνταν είναι τρεις φορές διεθνής με την εθνική Σκωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: