11 Δεκ 2009

Κατσουράνης:<<Να στηριξουμε όλοι τον Νιόπλια!>>


Ο 30χρονος μέσος παρέλαβε το βραβείο του από τον Κώστα Μπατσινίλα και στο πλαίσιο της βράβευσης του έστειλε μήνυμα στήριξης στο πρόσωπο του Νίκου Νιόπλια.

Αρχικά για το τέρμα που σημείωσε είπε: «Ο Γιώργος (σ.σ Καραγκούνης) στη φάση του γκολ με είδε ότι ήμουν έξω από την περιοχή, έκανε την σέντρα όπως έπρεπε και αποφάσισα να σουτάρω και με λίγη τύχη η μπάλα μπήκε στα δίχτυα».

Για το μεγάλο αριθμό γκολ που έχει σημειώσει:
«Το πιο σημαντικό για εμάς φέτος είναι η αμυντική λειτουργία γιατί εκεί έχουμε πρόβλημα.
Στην επίθεση κουτσά στραβά τη βρίσκουμε τη λύση. Όταν όμως βελτιωθούμε αμυντικά θα κερδίζουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια και όχι δύσκολα και με άγχος όπως τα κερδίζουμε τώρα. Αυτή είναι η δική μου άποψη».


Για τον Νιόπλια:
«Ο Νίκος ήταν στην εθνική ελπίδων και έχει προσφέρει ξεχωριστό έργο. Νομίζω ότι πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε και να γίνει μια καινούρια αρχή.

Σίγουρα υπάρχει θέληση και πάθος για τη διάκριση από όλα τα παιδιά. Διάκριση για μας φέτος είναι να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Αν έχουμε καρδιά και μυαλό πιστεύω ότι στο τέλος μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Για την ψυχολογία αυτή τη στιγμή στην ομάδα:
«Μετά την αλλαγή ενός προπονητή η ψυχολογία στους παίκτες είναι θετική τις πρώτες μέρες, γιατί όλοι θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν θέση στην ενδεκάδα και ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ.

Ο καθένας από την πλευρά του σκέφτεται θετικά. Αυτό συμβαίνει στις πρώτες μέρες μιας αλλαγής στην τεχνική ηγεσία. Αυτό όμως που μετράει είναι το τι θα γίνει στην πορεία.

Να μάθουμε τη ζητάει από εμάς ο καινούριος μας προπονητής και σιγά σιγά να γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα και να αποδώσουμε καλύτερα με στόχο να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε».


Για το ματς με Ηρακλή:
«Ιδίως στα πρώτα παιχνίδια πρέπει εμείς οι ποδοσφαιριστές να δείξουμε το δρόμο. Να στηρίξουμε και να δείξουμε το δρόμο στον προπονητή, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Να βγάλουμε το ίδιο πάθος που είχαμε και στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο. Αυτό είναι και το πιο βασικό στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε από το προηγούμενο ματς.
Πρέπει να κοιτάξουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή».


Για το 2 στα 2 που ζήτησε ο Νίκος Νιόπλιας:
«Σίγουρα μια νίκη για έναν προπονητή είναι κάτι θετικό γιατί του δίνει χρόνο και ένα κακό αποτέλεσμα, κυρίως στην Ελλάδα, προκαλεί μουρμούρες και ανακατωσούρες.
Οπότε, θέλουμε όλοι τη νίκη, για να ηρεμήσουμε, να πάρουμε και το επόμενο ματς με τα Γιάννενα και να έχουμε μετά χρόνο να δουλέψουμε με τον καινούριο προπονητή».


Για το πρώτο του γκολ:
«Το θυμάμαι. Είχα μια μπαλιά στο πλάι, βγήκε ο τερματοφύλακας και εγώ πέρασα την μπάλα από πάνω του».

Για το γκολ που δεν θα ξεχάσει ποτέ:
«Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο. Θεωρώ ότι όλα τα γκολ είναι σημαντικά. Σημαντικό βέβαια ήταν και το γκολ στη Ριζούπολη στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός γιατί ήταν ντέρμπι».

Το μήνυμά του στον κόσμο:
«Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι μέσα σε όλους τους στόχους και ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό μας γιατί τον χρειαζόμαστε.
Εμείς θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε φέτος».


Από την πλευρά του ο Κώστας Μπατσινίλας τόνισε: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι σκόραρε ο Κώστας (σ.σ Κατσουράνης) τόσο για τον ίδιον όσο και για τον Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό γιατί με τα γκολ του έχει δώσει πολλούς βαθμούς στην ομάδα μας και αν συνεχίσει έτσι μπορεί αυτοί οι βαθμοί να μας δώσουν το Πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: