15 Δεκ 2009

Σενάρια για Παναθηναϊκό και Εντμίλσον


Ο Παναθηναϊκός αναζητεί έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό και η περίπτωση του Βραζιλιάνου, Εντμίλσον, φαίνεται να απασχολεί σοβαρά την ελληνική ομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα, το οποίο τονίζει πως η Παλμέιρας, στην οποία ανήκει ο παίκτης, δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει.


Μάλιστα, η ομάδα από τη Βραζιλία, είναι διατεθειμένη να δώσει δίχως χρήματα τον Εντμίλσον, από τη στιγμή που για το υπόλοιπο του συμβολαίου του, έχει λαμβάνειν 1,7 εκατομμύρια ευρώ!

Είναι ξεκάθαρο, πως η Παλμέιρας ψάχνει ομάδα για τον έμπειρο άσο, έτσι ώστε να "ξεφορτωθεί" το ακριβό του συμβόλαιο και να "ανασάνει" οικονομικά, ωστόσο ο μάνατζερ του κεντρικού αμυντικού, τονίζει πως δε γνωρίζει κάτι για τον Παναθηναϊκό…

"Δεν έχω ακούσει κάτι από τον Παναθηναϊκό, αλλά αν το ενδιαφέρον αποκτούσε συγκεκριμένη μορφή, θα εξέταζα την πρόταση με προσοχή", δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Ζοσέ Φουέντες, σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας.

Ο Εντμίλσον είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, έχει κάνει σπουδαία καριέρα σε Σάο Πάουλο, Λιόν, Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ, ενώ από τον Ιανουάριο του 2009, ανήκει στην Παλμέιρας, με την οποία είχε συμπληρώσει φέτος, 22 συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: