28 Αυγ 2009

Καθοριστική μέρα για Σαλπιγγίδη-Λέτο- Τεν Κατε


Σήμερα ίσως κριθεί και το φλέγον ζήτημα του Δημήτρη Σαπλπιγγίδη. Ο Αντωνίου επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον παίκτη, ζητώντας του όμως να απαντήσει άμεσα.

Καθοριστική μέρα για ΣαλπιγγίδηΗ νέα πρόταση προβλέπει πάγιες αποδοχές 750 χιλιάδες ευρώ και με τα μπόνους αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Το ποσό δεν είναι αυτό που θα ήθελε ο Μακεδόνας άσος, όμως δεν απέχει κατά πολύ από τις απαιτήσεις του. Αν έπρεπε κάποιος να κάνει μία εκτίμηση, για την τελική απάντηση του Σαλπιγγίδη θα έλεγε πως βρισκόμαστε στο 60% ναι και 40% όχι.
Όπως και να έχει ως το βράδυ της Παρασκευής θα υπάρξει εξέλιξη στο ζήτημα που καίει τους πράσινους, οι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν τον πιο φορμαρισμένο παίκτη τους ή να τον έχουν στο ρόστερ «ξενερωμένο».

Όπως αναφέρουν σημερινές εφημερίδες ο Μαραντόνα καλεί τον Λετο στην εθνική Αργεντινής μετα απο τα πολύ καλά παιχνίδια που έκανε κόντρα στην Ατλετικο και τον Εργοτέλη

Νέα συνάντηση είχαν την Πέμπτη, Νικόλας Πατέρας και Χενκ Τεν Κάτε, με τον Ολλανδό τεχνικό να επισημαίνει εκ νέου πως δεν χρειάζεται μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: