14 Αυγ 2009

Ξεπούλησε η Λεωφόρος!


Το πρώτο sold out της χρονιάς είναι και επίσημα γεγονός μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης εξαντλήθηκαν από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οχι πως δεν ήταν αναμενόμενο, αλλά τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης εξαντλήθηκαν και τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν έχουν πια ούτε για δείγμα!
Το πρώτο sold out, λοιπόν, της χρονιας είναι γεγονός. Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πλέον έχουν απομείνει ελάχιστα σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης, τα οποία κι αυτά αναμένεται να πουληθούν πολύ σύντομα.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Τριφυλλιού αναφέρει πως "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με την Ατλέτικο στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας εξαντλήθηκαν. Εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων προς διάθεση παραμένει στις μπουτίκ στο Mall, στο Χαλάνδρι και στο Περιστέρι."
Καλό θα ήταν πριν κατευθυνθείτε προς τα καταστήματα, να επικοινωνήσετε προηγουμένως στα τηλέφωνα 211-1881971 (κεντρικό κατάστημα στο Μαρούσι), 210-5770100 (Περιστερίου), 210-6841585 (Χαλανδρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: