5 Αυγ 2009

ΠΑΟ-Σπάρτα(3-0)-Δηλώσεις



O πραγματικά Ευρωπαίος Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που είπε την τελευταία λέξη στην υπόθεση πρόκριση στους αγώνες με την Σπάρτα και πήρε πανάξια την πρόκριση, ανατρέποντας με 3-0 την ήττα με 3-1 του πρώτου αγώνα.Τα γκολ πέτυχαν Σαριέγκι(45),Κατσουράνης(54) και Σαλπι(89)

Δηλώσεις

κ.Πατέρας

"Στην Πράγα κάναμε τα εύκολα δύσκολα. Δεν εκτιμήθηκε σωστά ο αντίπαλος. Σήμερα οι παίκτες τα έδωσαν όλα και κατάφεραν να κερδίσουν την χαμένη τους αξιοπιστία" τόνισε ο κ.Πατέρας και πρόσθεσε:
"Η ομάδα έχει εξαιρετικό υλικό και το έδειξε και σήμερα. Δεν νομίζω ότι θα γίνει άλλη μεταγραφή εκτός και αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό. Οι παίκτες έδειξαν ότι έχουν ψυχή και τσαμπουκά και το απέδειξαν μέσα στο γήπεδο".

Κατσουράνης

Μετά το 3-1 της Πράγας, τα πράγματα ήταν δύσκολα αλλά σήμερα δώσαμε το κάτι παραπάνω και πήραμε αυτό που ζητούσαμε. Δεν έχει σημασία το δικό μου γκολ αλλά η πρόκριση της ομάδας. Πάντα σε αυτή την εποχή δεν είναι εύκολο να είναι μία ομάδα σε καλή κατάσταση. Είμαστε όμως καλύτεροι στο σύνολο και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση του" υπογράμμισε ο διεθνής άσος.

Καραγκούνης

"Είχαμε μεγάλη θέληση, παίξαμε με καρδιά και τα καταφέραμε. Έχουμε νέα πρόσωπα και χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου για να δέσουμε. Σίγουρα θα είμαστε πιό έτοιμοι όσο περνά ο χρόνος. Πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο, τρέξαμε και στο τέλος φυσιολογικά μας βγήκε η κούραση. Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο στο πρώτο παιχνίδι κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει σε τέτοιο επίπεδο. Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία και κάναμε μία μεγάλη ανατροπή" τόνισε ο Καραγκούνης με την σειρά του με δηλώσεις του στην δημόσια τηλεόραση.
"Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο. Ο κόσμος το χάρηκε, το διασκεδάσαμε όλοι" υπογράμμισε ο αρχηγός των πρασίνων αναφερόμενος για την συνέχεια.

Τεν Κατε

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, κυρίως για τη χαρά που δώσαμε στους οπαδούς μας. Νομίζω ότι αυτοί που μίλησαν μέσα στο γήπεδο ήταν οι παίκτες μου. Δεν είμαι ένας επιζών, αλλά ένας νικητής» ήταν τα λόγια του και αφού περίμενε να ακουστεί η μετάφραση, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε, χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου.

Σάλπι

"Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο παιχνίδι και τα πληρώσαμε. Έτσι είναι η μπάλα. Προκριθήκαμε δίκαια και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Πρέπει να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους μας και μπορούμε να το κάνουμε" τόνισε ο εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ανατροπής και σκόρερ του τρίτου γκολ.

Μουν

Μετά το πρώτο ματς δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά αλλά δείξαμε ότι έχουμε απαντήσεις. Αυτό το παιχνίδι ή το παίρναμε ή πεθαίναμε. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που έκαναν εξαιρετική δουλειά. Στην Πράγα είμαστε άτυχοι, χάσαμε ευκαιρίες και πέναλτι. Σήμερα όμως όλα άλλαξαν. Πιστεύω ότι ήταν κλειδί η φάση του πρώτου γκολ. Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος στην επόμενη φάση.

Σαριεγκι

Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε μεγάλη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και νομίζω πως το αξίζαμε αφού ήμασταν καλύτεροι της Σπάρτα. Πραγματοποιήσαμε μεγάλη νίκη και νοιώθω πολύ χαρούμενος για αυτό" τόνισε ο Βάσκος αμυντικός και πρόσθεσε:
"Είμαστε καλύτεροι από την Σπάρτα. Νοιώσαμε τσαντισμένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θέλαμε να αλλάξουμε και να δώσουμε αυτό που μπορούμε, παλέψαμε και πήραμε μια μεγάλη νίκη
____________________________________________________________________

Ωστόσο υπάρχη κίνδυνος τιμωρίας λόγω των βεγγαλικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: