6 Ιουλ 2009

Θέλει τον Πάρκερ ο ΠΑΟ



Σύμφωνα με διμοσιεύμα στη Ν.Αφρική ο ΠΑΟ κινήται για τον Μπερναρ Παρκερ του Ε.Αστέρα.Για την απόκτηση του πειφεριακού φορ κινήται ο ΠΑΟ σύμφωνα με δημοσίευμα της Sowetan ,εφημερίδα της Ν.Αφρικής.Ο 23χρονος αγωνίζεται απο τον Γενάρη στον Ε.Αστέρα,όμως τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα αναγκάζουν τους ανθρώπους της να παραχωρήσουν τον παίχτη!!

Ο ατζέντης του παίκτη, Φραντσέσκο Φερέιρα, σχολίασε (σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας) ότι οι «πράσινοι» είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πελάτη του όπως και η Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα:
«Αντιμετωπίζουμε το θέμα και θέλουμε αυτό που θα είναι καλύτερο για τον Μπέρναρντ. Είναι αλήθεια ότι έχουμε ζητήσει βοήθεια από τον Μάικ Μέρφι. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση του Ερυθρού Αστέρα και είμαστε συνεργάσιμοι, όμως πρέπει να κοιτάξουμε και στα συμφέροντα του παίκτη», είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του διεθνή άσου, που στο πρόσφατο Κύπελλο Συνομοσπονδιών σκόραρε και τα δύο γκολ στη νίκη με 2-0 της Νοτίου Αφρικής, επί της Νέας Ζηλανδίας.

Του Κλαούντιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: