3 Ιουλ 2009

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Βαλένθια είναι ο Μαρτσένα.



Έτοιμος να αποχωρήσει από την Βαλένθια είναι ο Μαρτσένα.Ο αρχηγός των «νυχτερίδων» δεν φαίνεται να τα βρίσκει με τους διοικούντες της Βαλένθια για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και είναι έτοιμος να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Μεστάγια, Φερνάντο Γκόμεθ, με δηλώσεις του τόνισε: «Ποδοσφαιριστές στην ηλικία του Μαρτσένα δεν είναι για να αναπροσαρμόζουν τα συμβόλαια τους. Θα μιλήσουμε με τον παίκτη για να του εκφράσουμε την απόλυτη στήριξη μας και να του εξηγήσουμε πόσο σημαντικός είναι για εμάς».
Αυτή τη στιγμή ο παίκτης έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και αμείβεται με 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό που δεν μπορεί να αυξήσει με τίποτα η Βαλένθια λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν το σύλλογο.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην Βαλένθια για την απόκτηση του παίκτη ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα προσφερθεί και ως έμψυχο αντάλλαγμα ο Νασίφ Μόρις.
Στον παίκτη αναμένεται να προσφερθεί ένα ηγεμονικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές 1,9 εκατ. ευρώ «καθαρά» αλλά και μπόνους συμμετοχών και πριμ υπογραφής που θα αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Οι άλλοι μνηστήρες

Όπως είναι φυσιολογικό ένας παίκτης της κλάσης του Μαρτσένα έχει προξενήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα τον παίκτη επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους η Βιγιαρεάλ και η Σεβίλλη όμως δεν φαίνονται ικανές να προσφέρουν τα χρήματα που του δίνουν οι πράσινοι.

Αποχώρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ήδη ένας από τους μνηστήρες του Μαρτσένα αποχώρησε από τη διεκδίκηση του. Ο λόγος για την Ατλέτικο Μαδρίτης που απέκτησε τον Χουανίτο από την Μπέτις και έτσι έλυσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο κέντρο της άμυνάς της.

πηγή Prasinanea

Του Κλαούντιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: