2 Ιουλ 2009

Στη πράσινη λίστα ο Μπεν Χαΐμ-Δηλώσεις Μπίερσμιρ


Στη πράσινη λίστα βρίσκεται ο διεθνής Ισραηλινός Μπεν Χαϊμ, που ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται στην Αγγλία "βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ τεν Κάτε".

Ο Μπεν Χαϊμ συνυπήρξε πέρυσι με τον Τζιμπρίλ Σισέ στη Σάντερλαντ, όπου είχε παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού και μόλις ολοκληρώθηκε η σεζόν επέστρεψε στο Μάντσεστερ. Η Σίτι τον είχε αποκτήσει έναντι 6.5 εκατ. ευρώ από την Τσέλσι, όπου συνεργάστηκε με τον Τεν Κάτε που φέρεται να τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Στην Τσέλσι πάντως είχε αποκτηθεί επί εποχής Ζοσέ Μουρίνιο και μόλις αποχώρησε ο Πορτογάλος για να έρθει ο Αβρααμ Γκραντ περιορίστηκε στο ελάχιστο ο χρόνος συμμετοχής του.Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ και μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια ως κεντρικός αμυντικός και ως δεξιός μπακ.

Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός (1μ.81εκ.), αλλά είναι πολύ δυνατός και άρτιος από πλευράς τεχνικής κατάρτισης. Οσον αφορά τις απαιτήσεις της Σίτι, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τον παραχωρεί με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Ομως οι ετήσιες απολαβές του 27χρονου αμυντικού είναι υπέρογκες (2.5 εκατ. ευρώ!) γεγονός που μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη, καθώς οι "πράσινοι" δε σκοπεύουν να υπερβούν το 1.6-1.8 εκατ. ευρώ για αμυντικό.

Δηλώσεις Μπίερσμιρ

Ο Μπίερσμιρ έκανε δηλώσεις χθες στην "Expressen" τονίζοντας:
-Το βελγικό και το ελληνικό είναι πρωταθλήματα που θα σε ενδιέφεραν;
-Ναι είναι.
-Ποιο προτιμάς;
-Δεν πρόκειται να σου πω.
-Δεν θα προτιμούσες έναν απευθείας μεγάλο βήμα σε τοπ ομάδα;
-Πιθανότατα θα το έκανα, αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερο να κάνεις μικρά βήματα στην αρχή. Ο χρόνος που θα παίζω είναι σημαντικός. Αλλά είναι ξεκάθαρο πιστεύω ότι θα ενδιαφερθεί η... Γιουνάιτεντ (γέλια).
-Σου είπαν τίποτα οι Λάγκερμπακ και Αντερσον;
-Συναντηθήκαμε χθες. Μου είπαν ότι πρέπει να είμαι περήφανος και να συνεχίσω έτσι...

Στον Παναθηναϊκό "βράζουν" με τη στάση του πατέρα του Αλέξανδρου Τζιόλη, ο οποίος ενημέρωσε το "τριφύλλι" ότι ο γιος του δεν πρόκειται να πάει στην Αταλάντα. Η ιταλική ομάδα είναι η μοναδική που έχει καταθέσει πρόταση για τον Ελληνα αμυντικό μέσο ύψους 1.9 εκατ. ευρώ...
Ωστόσο υπάρχει και πρόταση απο την Σιένα για τον Μάντζιο

Πηγή: GoalDay


Του Κλαούντιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: