3 Νοε 2009

Ετοιμάζει αλλαγές με Στουρμ

Στην τελική ευθεία της μπήκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Στουρμ Γκράτς για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ετοιμάζει αλλαγές με ΣτουρμΟι πράσινοι προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και πλέον ετοιμάζονται για το ταξίδι στην Αυστρία.

Ο Χενκ Τεν Κάτε ξεκίνησε το πρόγραμμα της προπόνησης με ζέσταμα και στη συνέχεια έδωσε βάση στις ταχύτητες.

Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης οι πράσινοι έπαιξαν δίτερμα όπου ο Ολλανδός τεχνικός έδειξε ορισμένα από τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Πέμπτης.
Ρυθμιστής ο Καραγκούνης

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε για το παιχνίδι ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στους περισσότερους από εκείνους που πρόκειται να ξεκινήσουν κόντρα στην Στουρμ.

Συγκεκριμένα οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Νίκος Σπυρόπουλους αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα ρυθμιστής του οποίου θα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο «Κάρα» ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης έπειτα από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται θα αποφασίσει ο Χενκ Τεν Κάτε εάν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι.

Στο οικογενειακό δίτερμα με την ομάδα των βασικών έπαιξαν σε σχήμα 4-2-3-1 οι Τζόρβας, Γκάμπριελ, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Σιμάο, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σισέ.Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Λέτο πήρε τη θέση του Νίνη στο αριστερό άκρο.

Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Καραγκούνης τότε το πιο πάνω σχήμα μοιάζει το επικρατέστερο για να παραταχθεί κόντρα στην Στουρμ, με μοναδικό ερωτηματικό τη θέση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής με τους Λέτο και Νίνη να μονομαχούν. Αν ο «Κάρα δηλώσει παρών τότε, αναμένεται να αγωνιστεί ο ίδιος ως αριστερό χαφ.

Η αποστολή για την Αυστρία

Όπως συνηθίζει ο Χενκ Τεν Κάτε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοίνωσε τους παίκτες του την αποστολή για τον έκτος έδρας αγώνα με την Στουρμ.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι: Μαρίνος (ακολούθησε πάλι ατομικό πρόγραμμα), Χριστοδουλόπουλος, Δάρλας, Μαχλελής καθώς και οι Σεϊταρίδης, Μάντζιος, Κλέϊτον, Τζιόλης που δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA.