30 Ιουν 2009

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία ο Μουν !


Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μπράις Μούν πάτησε με το αυτοκίνητό του μια 24χρονη γυναίκα την Μάβις Νκούμπε.
Ο αμυντικός του Παναθηναικού επέστρεφε απο το πάρτι του φίλου του και συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα Άαρον Μοκοένα και λένε οτι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που ο αξιωματούχος της αστυνομίας διέψευσε.
Όπως αναφέρουν οι αρχές ο δεξιός μπάκ του τριφιλλιού επέστρεφε απο το πάρτι γύρο στις 6.00 το πρωί, έχασε τον έλεγχο του αμαξίου και παρέσυρε μαζί του την 24χρονη γυναίκα, μέσα στο αμάξι βρίσκονταν άλλα δύο ατομά.
Αμέσως μετά ήρθε ασθενοφόρο και πήρε την γυναίκα μαζί με τους άλλους.
Η 24χρονη <<έφυγε>> περίπου μιάμισι ώρα αργότερα , ενώ ο Μούν με τους φίλους του πήραν εξητήριο.
Μέχρι τώρα η αστυνομία εξετάζει αν ο Μούν είχε πιεί, αν αυτό ειναί αλήθεια τότε θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.!!!


Του Σωτήρη Λεβέντη

29 Ιουν 2009

Παρελθόν ο Γκούμας


Παρελθόν αποτελεί και τυπικά από το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γκούμας.Η ΠΑΕ Παναθηναικός ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή για την αφοσίωση και την προσφορά του στην ομάδα του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και κρατάει ανοιχτή την πόρτα της Παιανίας για να τον υποδεχτεί όταν αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Το βιογραφικό Του Αρχηγού

O αρχηγός προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και αποτέλεσε μέλος της πρώτης ομάδας επί 16 χρόνια, κάνοντας το ντεμπούτο του τη σεζόν 1994-1995.
Στην καριέρα του με το Τριφύλλι στο στήθος αγωνίστηκε σε 415 αγώνες πετυχαίνοντας 38 γκολ ανάμεσα τους και πολλά κρίσιμα και άλλα με εντυπωσιακό τρόπο.
Στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας τρεις φορές 1995,1996 και 2004 ενώ άλλες τρεις στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας το 1994, 1995 και το 2004.
Καθιερώθηκε στην 11άδα των «πρασίνων» την σεζόν 1996-1997 και αποτέλεσε τον στυλοβάτη της άμυνας για πολλά χρόνια.

Αντίο Αρχηγέ!!
*δειτε το γκολ απεναντι στη Rangers

Του Κλαούντιο

28 Ιουν 2009

Στην λίστα των αμυντικών, ο Βαν Μπούιτεν..!!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 31χρονος παίκτης ψάχνει να εγκαταλείψει το Μόναχο ένα χρόνο πριν το τέλος του συμβολαίου του θεωρώντας οτι δεν πρόκειται να αγωνιστή στην βασική ενδεκάδα μετά την έλευση του Λουίς Φαν Γκάαλ.
Η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 2,5εκ.ευρω και ίσως και λιγότερο από την στιγμή που σε έξι μήνες από τώρα θα έχει το δικαίωμα της ελεύθερης διαπραγμάτευσης.
"Θέλω να μάθω αν με θέλουν ή όχι στην Μπάγερν. Μέχρι τώρα δεν έχω τύχει της ίδιας μεταχείρησης με άλλους παίκτες. Δεν είναι ευχάριστο για ένα παίκτη να μένει εκτός ομάδας. Είμαι ανοικτός σε "όλα" δήλωσε ο Βαν Μπούιτεν ανοίγοντας έτσι την πόρτα της εξόδου από την Μπάγερν στέλνοντας μήνυμα προς κάθε υποψήφιο αγοραστή.

Βιογραφικό

Ο Ντάνιελ Βαν Μπούιτεν γεννήθηκε στις 7/2/1978 και αποκτήθηκε από το Αμβούργο το 2006 μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές. Νωρίτερα είχε φορέσει την φανέλα της Σαρλερουά, της Σταντάρ Λιέγης, της Μαρσέιγ και της Μάντσεστερ Σίτι. Έχει και 48 συμμετοχές στην εθνική ομάδα του Βελγίου.

Του Κλαούντιο

26 Ιουν 2009

Κοιτάει Ιλάν ο Παναθηναικός !


Τον βραζιλιάνο επιθετικό της Σέντ Ετιέν,Ιλάν κοιτάει ο Παναθηναικός.
Ο παίχτης έβγαλε μάτια στούς αγώνες της ομάδας του με τον Ολυμπιακό...
Η γαλλική ομάδα τον κοστολογεί με 1.5 εκκ.ευρώ,ποσό που ικανοποιεί απόλυτα τους ανθρώπους του ΠΑΟ που δέν αποκλείεται μέσα σε αυτές τις μέρες να κάνουν πρόταση.
Ο παίχτης παίζει περιφεριακός και ταιριάζει στο 4-2-3-1 που θα εφαρμόσει ο Τέν Κάτε αυτή την χρονιά.


Του Σωτήρη Λεβέντη

Ετοιμάζουν Νέες Βόμβες Τέν Κάτε και Αντωνίου !!!


Μετά την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ απο τήν Μαρσέιγ, ο Παναθηναικός ετοιμάζει νέες βόμβες.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κ. κ.Αντωνίου και Πατέρας είχαν κρυφή συνάντηση με τον επιθετικό της Μίλαν, Αντρέι Σεβτσένκο !! και συζήτησαν για το ενδεχόμενο να έρθει στήν Ελλάδα,περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σύντομα.

Ν.Καστίγιο:Ο αργεντίνος συζήτησε με τον κ.Πατέρα για την επιθημία του παίχτη να αγωνιστεί στην Ελλάδα,να πούμε οτι Καστίγιο δεν υπολογίζεται απο τον προπονητή της Σαχτάρ και έτσι έχει αρχίσει να ψάχνει ομάδα...με τον ΠΑΟ να ενδιαφέρεται.

Τζεμπινά:Ο 31χρονος αμυντικός της Γιουβέντους έχει μπεί στην λίστα του Κ.Αντωνίου και εξετάζεται σοβαρά από τους <<πράσινους>> που αναμένονται να κάνουν πρόταση.

Νταμπό:Ο 22χρονος παίχτης της Σέντ Ετιέν είναι ο βασικός στόχος του Παναθηναικού για το δεξί άκρο της άμυνας.
Γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου του 1986, έχει ύψος 1,76 και τον χαρακτηρίζει η ταχυτητά του.Η γαλλική ομάδα τον κοστολογεί 3-4 εκκ.ευρώ αλλά το ποσό αναμένεται να κατέβει.
Για τον παίχτη έχει ενδιαφερθεί και η Μπάγερν.


Του Σωτήρη Λεβέντη

Έπεσε κι' άλλο η τιμή του Μπόμπο !


Οι τούρκοι κατεβάζουν κι'άλλο την τιμή του Μπόμπο.
Στήν αρχή ήταν στα 8 εκκ. μετά απο δύο εβδομάδες κατέβηκε στα 7 εκκ. και τώρα πλείται στα 6 εκκ. ευρώ !
Ο Παναθηναικός δέν έχει κάνει ακόμα κάποια κίνηση, μήπως τα έχει παρατήσει για τον βραζιλιάνο άσο;,μήπως κοιτάζει κάποια άλλη περίπτωση;...αυτό θα το δούμε σε λίγες ημέρες...
Να θυμίσουμε οτι για τον παίχτη έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες όπως η Βέρντερ και η Σαχτάρ..

Του Σωτήρη Λεβέντη

25 Ιουν 2009

Αποθέωση σε Σισέ !!!





Τρομερή ήταν η παρουσία τών οπαδών του Παναθηναικού που (άγγιζαν τούς 3.000!) στο Ε.Βενιζέλος που κυριολεκτικά το γκρέμισαν! ο παίχτης υπογράφει αύριο αλλά δεν θα βρίσκεται στήν <<πρώτη>> τών πρασίνων....
Ο γάλλος πρέπει να θεωρείται παίχτης του Παναθηναικού μαζί με τούς Κατσουράνη και Λέτο.


Του Σωτήρη Λεβέντη

24 Ιουν 2009

"Πράσινος" ο Σισέ



Την μεταγραφή της χρονιάς πρόκειται να κάνει ο Παναθηναϊκός.Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με την Μαρσέιγ και τον Τζιμπρίλ Σισέ και αύριο το απόγευμα ο Γάλλος ΣΤΑΡ φτάνει στην Αθήνα(18:00) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναικό!


Ο κ.Αντωνίου τις τελευταίες μέρες είχε αμφισβητηθεί για την μεταγγραφική καθυστέριση που υπήρχε και ο ίδιος εσπεφσε να ηρεμείση τα πνεύματα με μια φράση"Κάντε υπομονή".
Ο κ.Αντωνίου δικαιώθηκε και τα βρήκε σε όλα με την Μαρσέιγ με ένα ποσό που αγγίζει τα 8εκ.ευρώ ενώ υπάρχει και προφορική συμφωνία με τον Γάλλο επιθετικό.Ο Σισέ το απόγευμα της Πέμπτης θα μεταβείστην Ελλάδα(6 το απόγευμα)με το τζετ του κ.Πατέρα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι «πράσινοι» θα δώσουν 8εκ. ευρώ στην Μαρσέιγ και 2,5 εκ. ετησίως για τέσσερα χρόνια στον Γάλλο ΣΤΑΡ..!!

Του Κλαούντιο

Στην Αθήνα ο Σισε !!!


Την Πέμπτη αναμένεται στήν Αθήνα ο Σισέ.
Ο γάλλος επιθετικός θα έρθει με το ιδιοτικό τζέτ του Νικόλα Πατέρα στην Παιανία για να συζητήσει την μεταγραφή του στους πράσινους.
Αναλυτικά......
Ο Σισέ ενημερώθηκε απο τον εκπροσωπό του για την δελεαστική προσφορά που έχει κανει ο Παναθηναικός στην Μαρσέιγ αλλά και στον παίχτη....αλλάζωντας γνώμη και τελικά δηλώνει θετικός για να έρθει στήν Ελλάδα !
Δεν είναι γνωστό αν ο Παο έχει συμφωνήσει με την Μαρσέιγ αλλα μεχρι τώρα το πρόβλημα δέν ήταν αυτό αλλα το οτι ο Σισέ δεν ήθελε να έρθει στήν Ελλάδα...
Οι ''πράσινοι'' είναι διατεθημένοι να δώσουν μέχρι και 9 εκκ. ευρώ!.

Του Σωτήρη Λεβέντη

Σήμερα Κατσουράνης,1η Ιουλίου Λέτο


Σήμερα πέρασε θετικά από ιατρικές εξετάσεις ο Κώστας Κατσουράνης και αναμένεται να υπογράψει συμβόλεο με τούς ''πράσινους'',οι αιτήσιες απολαβές του φτάνουν τα 1.5 εκκ. ευρώ.Πλέον ο Κατσουράνης θα αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του.Επίσης ο ''Κατσουρ'' θα βρίσκεται στην ''πρώτη'' τών ''πρασίνων''.

Λέτο:Ο 23 αργεντίνος μέσος αναμένεται στην Αθήνα στις 1 Ιουλίου για να περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και στήν συνέχεια να υπογράψει το νεο του συμβόλεο με τον ΠΑΟ.
Οι ετήσιες απολαβές του κυμένονται στα 1 εκκ. ευρώ.

Οδεύει Προς Βέρντερ ο Bobo !



Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο Μπομπο είναι πολύ κοντά στο να κλίσει στην Βέρντερ Βρέμης.
Οι γερμανοί προσφέρουν γύρω στα 6.50 εκκ. ευρώ στούς τούρκους, ποσό που ικανοποιεί απόλυτα τους μαύρους αετούς.
Ο μάνατζερ του Μπόμπο με δηλώσεις του αναφέρει οτι η μεταγραφή μπορεί να τελειώσει μέσα σε 1-2 ημέρες.
Πάντως ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός δέν το βάζουν κάτω αφού γνωρίζουν την επιθειμία του 23χρονου βραζιλιάνου να αγωνιστεί στο Champions League.

Του Σωτήρη Λεβέντη

Ψηλά Στην Λίστα ο Αφόνσο Άλβες !


Ο Αφόνσο Άλβες βρίσκεται ψηλά στήν λίστα τών ''πρασίνων''.
Ο έμπειρος επιθετικός δέν είναι ενας τυχαίος παίχτης.....
Ξεκίνησε την καριέρα του σε Σουηδία και Ολλανδία, την σεζόν 2006-2007 πέτυζε 34 γκόλ σε 31 αγώνες(!) ενώ την επόμενη σεζόν έσπασε όλα τα ρεκόρ πετυχένωτνας 7 γκόλ σε έναν αγώνα !!!.
Στίς αρχές του 2008 πήρε μεταγραφή στην Μίτλεσμπρο με 17 εκκ. ευρώ...
Εκει τα πήγε σχετικά καλά με 6 γκόλ σε 11 αγώνες.
Φέτος δεν τα πήγε πολύ καλά πετυχένωντας 4 γκόλ σε 31 ματς.
Στόν Παναθηναικό εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, η ομάδα του η Μπόρο τον δίνει με 8 εκκ. ευρω, αλλά συμβιβάζεται και με την μορφή δανεισμού με οψιόν του παίχτη.

Του Σωτήρη Λεβέντη

ΟΧΙ Στα 5 εκκ. η Μπέτις !


Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα <<Εl Correo>> η Μπέτις απέρριψε πρόταση 5 εκκ. ευρώ του Παναθηναικού για να παραχορήσει τον Ρικάρντο Ολιβέιρα . Η ισπανική ομάδα κοστολογεί τον παίχτη με 10. εκκ. ευρώ, απο τα οποία τα 2 εκκ. θα πάνε στην Σαραγόσα.
Αξίζει να σημιώσουμε οτι καμία ομάδα δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον βραζιλιάνο άσσο.


Του Σωτήρη Λεβέντη

Ματίας Μπιέρσμιρ



Τον 23χρονο Ματίας Μπιέρσμιρ παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός.Ο Ματίας Μπιέρσμιρ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα της Σουηδίας (U21).Ο Ματίας Μπιέρσμιρ έχει βοηθήσει στην πρόκριση των Σουηδών στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στην χώρα του.
Τον παίκτη τον έχει τσεκάρει Χένρικσεν(πρωην παίκτης του τριφυλλιού).
Ο Ματίας Μπιέρσμιρ αγωνίζεται στην Γκέτεμποργκ και το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβριο.
Η Μπριζ είναι η βασική αντίπαλος των πρασίνων,με την Γκέτεμποργκ να επιζητά την πώληση του.

Του Κλαούντιο.

Όλες οι μεταγράφες της Super League !


Ομάδες
Ήρθαν
Έφυγαν



AEK
(Ντούσαν Μπάγεβιτς)


Σεϊντού Γιαχάγια (Αναγέννηση Καρδίτσας), Μίλαν Λούκατς (Τσουκαρίτσκι), Νίκος Καράμπελας (Άρης), Ίλιε Ιορντάκε (Παντούρι), Νίκος Μανωλάς (Θρασύβουλος)

Γιώργος Τόφας (Ανόρθωση), Αγκουστίν Πελετιέρι (Λανούς), Γιούργκεν Μάχο (ελεύθερος), Γιάννης Φυσέκης (ελεύθερος)


Άρης
(Ιομάρ Μαζίνιο)


Λεάντρο Γκρασιάν (Μπόκα Τζούνιορς), Μεχντί Ναφτί (Μπέρμιγχαμ), Σεμπάστιαν Αμπρέου (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Κάρλος Αράνο (Ουρακάν), Ομάρ Γκαρσία (Σπόρτινγκ Χιχόν), Ίαν Ντέιλι (Μάντσεστερ Σίτι)


Θανάσης Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Καρατζιοβαλής (ελεύθερος), Βίκτορ Βιτόλο (Ρασίνγκ Σανταντέρ), Τιάγκο Zεντίλ (ελεύθερος), Νίκος Καράμπελας (ΑΕΚ)




Αστέρας Τρίπολης
(Μάριο Γκόμεζ)

Ματίας Ντεγκρά (Βέροια)
Ζαουάντ Ζαϊρί (Ολυμπιακός), Φλάβιο (ελεύθερος), Νίκος Στρατάκης (Διαγόρας), Νίκος Γιαννακόπουλος (Μπλάκμπερν), Μάουρο Μιλάνο (ελεύθερος), Λούσιο Φιλομένο (ΠΑΟΚ), Νίκος Χατζόπουλος (ελεύθερος)



Ατρόμητος
(Γιώργος Δώνης)


Ζντράβκο Πόποβιτς (ΟΦΗ), Μαρσέλο Σαρμιέντο (Λάρισα), Στέλιος Σφακιανάκης (ΟΦΗ), Βαγγέλης Κουτσόπουλος (Πανιώνιος), Μάρτσιν Μπαζίνσκι (Άρκα Γκντίνια), Φώτης Κηπουρός (Λάρισα), Βαγγέλης Νάστος (Άσκολι), Ηλίας Κάμπας (Ηλυσιακός)

Γιάννης Κατεμής (ελεύθερος), Μιχάλης Κριπιντίρης (ελεύθερος), Δημήτρης Ιωάννου (ελεύθερος), Βασίλης Ρόβας (ελεύθερος), Βλάσης Καζάκης (Πανθρακικός)


Εργοτέλης
(Νίκος Καραγεωργίου)

Γιώργος Σιάκκας (Πανσερραϊκός), Τόμας Βίσιο (Λασκ), Γκιόργκι Σασιασβίλι (Στούρμ Γκρατς), Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις (Χαρτς)

Μαουρίτσιο Φερνάντες (ελεύθερος), Ντάνιελ Κένεντι (ελεύθερος), Λάμπρος Κεφαλούκος (ελεύθερος), Χάρης Ματθαιάκης (ελεύθερος), Γκέρνοτ Πλάσνεγκερ (ελεύθερος), Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΠΑΟΚ)




Ηρακλής
(Όλεγκ Προτάσοφ)

Νικολάε Ντίκα (Κατάνια), Νούνο Πιλότο (Ακαντέμικα), Σαρμπέλ Τουμά (Γκλάντμπαχ)

Κίκο Ρατόν (ελεύθερος), Σάββας Εξουζίδης (Πιερικός), Νίκος Ψυχογιός (Ολυμπιακός Βόλου), Φερνάντο Μαρκές (ελεύθερος), Σεμπάστιαν Γκαρσία (ελεύθερος)



Καβάλα
(Γιάννης Παπακώστας)

-
Μπάρτος Ταραχούλσκι (Διαγόρας), Μίλτος Σαπάνης (Θρασύβουλος), Βαγγέλης Γεωργίου (Πανσερραϊκός), Γιάννης Τάτσης (ελεύθερος), Χρήστος Χατζηπαντελίδης (Θρασύβουλος), Φρέντερικ Μπόσακ (ελεύθερος), Γιώργος Βουρεξάκης (ελεύθερος), Μπρούνο Μαρτελότο (ελεύθερος), Άλφι Κόντε (ελεύθερος), Φερνάντο Κουέρντα (ελεύθερος)



Λάρισα
(Μαρίνος Ουζουνίδης)


Δημήτρης Κολοβέτσιος (Τύρναβος), Θεόδωρος Τριποτσέρης (Λεβαδειακός), Αλεκσάνταρ Σίμιτς (ΟΦΗ), Βινίσιους Κάιο (Ατλέτικο Ντο Πόρτο), Περέιρα Ρομέου (Φλουμινένσε), Σάββας Σιατραβάνης (ομάδα Νέων), Δημήτρης Σωτηρίου (Φωστήρας)

Γιώργος Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Μαρσέλο Σαρμιέντο (Ατρόμητος), Ματσέι Ζουράφσκι (Ομόνοια), Σάσα Ίλιτς (ελεύθερος), Φώτης Κηπουρός (Ατρόμητος), Ηλίας Κώτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα), Στέφανος Κοτσόλης (ελεύθερος)


Λεβαδειακός
(Μόμτσιλο Βούκοτιτς)

Γιώργος Μπάρκογλου (Πανιώνιος), Γιάννης Ταραλίδης (ΟΦΗ), Φρεντερίκ Μαρτορέλ (Θρασύβουλο), Δημήτρης Χαλούλος (Ρόδος), Βλάντιμιρ Μπουτ (Τσερνομόρετς)

Πατρίκ Ντιμπαλά (ΠΑΣ Γιάννινα), Μπόρισλαβ Γκεοργκίεφ (Ασπρόπυργος), Πάρης Ανδράλας (ΠΑΣ Γιάννινα), Θεόδωρος Τριποτσέρης (Λάρισα), Μπασαλά Τουρέ (ελεύθερος), Γιώργος Κατσικογιάννης (Ολυμπιακός)



Ξάνθη
(Βόλφγκανγκ Βολφ)


Πέτερ Στίβαρ (Μπρίστολ Σίτι), Μάρεκ Ζιέντσουκ (Βίσλα Κρακοβίας), Χουάν Ραμόν Φερνάντεζ (Αρχεντίνος Τζούνιορς), Ζντένο Στρμπα (Ζίλινα), Μανώλης Λιαπάκης (Θρασύβουλος), Γιάροσλαβ Κόλμπας (Κόζιτσε), Γιούρι Λοντίγκιν (ομάδα Νέων), Πέτρος Μάνδαλος (ομάδα Νέων)


Χάρης Παππάς (Μόναχο 1860), Πάβελ Λίνκα (ελεύθερος), Βίκτορ Αγκάλι (ελεύθερος), Λίμπορ Ντόσεκ (ελεύθερος), Τόμας Άμπραχαμ (ελεύθερος), Ρομέν Φεριέ (ελεύθερος), Ευθύμης Κοτίτσας (Ολυμπιακός Βόλου)



Ολυμπιακός
(Τιμούρ Κετσπάγια)

Ζαουάντ Ζαϊρί (Αστέρας Τρίπολης), Ούρκο Πάρντο (Ραπίντ Βουκουρεστίου), Γιώργος Κατσικογιάννης (Λεβαδειακός), Όλοφ Μέλμπεργκ (Γιουβέντους)

Κώστας Μενδρινός (ΠΑΣ Γιάννινα), Χρήστος Πατσατζόγλου (Ομόνοια), Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (σταμάτησε), Ντάρκο Κοβάσεβιτς (σταμάτησε), Παρασκευάς Άντζας (σταμάτησε)




Παναθηναϊκός
(Χενκ τεν Κάτε)

Σεντρίκ Καντέ (Νις), Φίλιππος Δάρλας (ΠΑΟΚ),(αναμένονται για υπογραφές Λέτο και Κατσουράνης)

Μίκαελ Νίλσον (Μπρόντμπι), Γιακούμπ Βαβζίνιακ (Λέγκια Βαρσοβίας)



Πανθρακικός
(Ίλιε Ντουμιτρέσκου)

Ζέλικο Τζόκιτς (Γιαβόρ), Φιλίπ Αρσενίεβιτς (Γιαβόρ), Βλάσης Καζάκης (Ατρόμητος)

Αχιλλέας Αγγελόπουλος (Πιερικός), Χούλιο Μπεβάκουα (ελεύθερος), Τιμ Ματέις (ελεύθερος), Ξενοφών Γήττας (ελεύθερος), Χρήστος Χαραλάμπους (ελεύθερος), Ρόμπσον Ρομπίνιο (Δόξα Δράμας), Θανάσης Δανίδης (ελεύθερος), Σίτο Ριέρα (Εσπανιόλ)




Πανιώνιος
(Εμίλιο Φερέρα)


Ντάριο Σμόγιε (Γάνδη), Γιάννης Λουκίνας (Αγία Παρασκευή), Γιάννης Σιμώσης (ερ. Πανιωνίου), Δημήτρης Σιόβας (Εθνικός)


Βαγγέλης Κουτσόπουλος (Ατρόμητος), Ντάριο Κρέσιτς (ΠΑΟΚ), Γιώργος Μπάρκογλου (Λεβαδειακός), Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς (ΠΑΣ Γιάννινα), Ματίας Λάνγκαμπ (ελεύθερος)



ΠΑΟΚ
(Φερνάντο Σάντος)


Βασίλης Κουτσιανικούλης (Εργοτέλης), Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι (Πανσερραϊκός), Ντάριο Κρέσιτς (Πανιώνιος), Θανάσης Παπάζογλου (Άρης), Γιώργος Φωτάκης (Λάρισα), Μπρούνο Τσιρίλο (Ρετζίνα), Λούσιο Φιλομένο (Αστέρας Τρίπολης)


Ιμπραήμ Μπακαγιόκο (ελεύθερος), Λάμπρος Βαγγελής (ΠΑΣ Γιάννινα), Στέλιος Ηλιάδης (ελεύθερος), Δημήτρης Ρίζος (ελεύθερος), Παντελής Κωνσταντινίδης (ελεύθερος), Βασίλης Λάκης (ελεύθερος), Λάμπρος Χούτος (ελεύθερος), Παναγιώτης Γλύκος (Ολυμπιακός Βόλου), Φίλιππος Δάρλας (Παναθηναϊκός), Στέφανος Αθανασιάδης (Πανσερραϊκός)




ΠΑΣ Γιάννινα
(Γιώργος Παράσχος)


Δημήτρης Ελευθερόπουλος (Σιένα), Λάμπρος Βαγγελής (ΠΑΟΚ), Πάρης Ανδράλας (Λεβαδειακός), Πατρίκ Ντιμπαλά (Λεβαδειακός), Κώστας Μενδρινός (Ολυμπιακός), Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς (Πανιώνιος), Δημήτρης Σιαλμάς (Εθνικός), Ηλίας Κώτσιος (Λάρισα)

Ηλίας Σολάκης (Διαγόρας), Λούκας Ριμόλντι (ελεύθερος), Σέζαρ Κάστρο (ελεύθερος), Φεντερίκο Γκαρσία (ελεύθερος), Κώστας Διαμαντίδης (ελεύθερος)

Νέες φήμες γιά Κάριου και Άλβες


Το ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στήν Αγγλία έριξε και άλλα ονόματα στο τραπέζι....
Ο πρώτος είναι ο Τζον Κάριου, ο θηριώδης στράικερ της Αστον Βίλα που κοστολογείται κοντά στα 10 εκατ. ευρώ και ήταν εξαρχής στην κορυφή των προτιμήσεων της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού και ο δεύτερος ο Βραζιλιάνος γκολτζής της Μίντλεσμπρο, Αφόνσο Αλβες, που βρίσκεται στην υπό παραχώρηση λίστα της Μπόρο, η οποία υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ. Ο Αλβες αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή της Μίντλεσμπρο (από τη Χίρενφεϊν έναντι 17 εκατ. ευρώ), είναι 8 φορές διεθνής με την εθνική Βραζιλίας, τον γνωρίζει πολύ καλά ο Τεν Κάτε και υπάρχουν θετικές εισηγήσεις για την αξία του. Είναι δεδομένο, πάντως, ότι πέραν των περιπτώσεων του Μπόμπο και του Σισέ (δεν υπήρξαν ουσιαστικές εξελίξεις χθες στα θέματά τους), που ως γνωστόν απασχολούν σοβαρά τον Παναθηναϊκό, οι "πράσινοι" θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες και για άλλες τρανταχτές και συνάμα ουσιαστικές περιπτώσεις για τον φορ που έχει ζητήσει ο Τεν Κάτε...


Του Σωτήρη Λεβέντη

Βορονίν o εκλεκτός !


Βορονίν: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κ.Αντωνιού μίλησε με τούς ανθρώπους της Λίβερπουλ όχι μόνο για τον Λέτο αλλά και για τον Βορονίν! Η απάντηση που πήρε ήταν θετική, δηλαδή ο Βορονίν είναι στη λίστα με τους παίχτες που δέν υπολογίζονται γιά τήν νέα χρονιά.
Προταιρεότητα στίς διαπραγματεύσεις πρέπει να δώσουν στην Χέρτα, την οποία είχε αγωνιστεί ο παίχτης την περσινή σεζόν.
Να υπενθυμίσουμε οτι ο κ.Βαζέχα έχει παρακολουθήσει σε μερικούς αγώνες τον ουκρανό επιθετικό.
Ο Βορονίν τερμάτισε τήν σεζόν με 11 τέρματα και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Χέρτα.


Σάχα: Το πρωί τής Τετάρτης ο Κώστας Αντωνιού έχει συνάντηση με τήν Έβερτον για να διαπραγματευτούν την απόκτηση του Λουίς Σάχα, η περίπτωση πάντως είναι πολύ δύσκολη.


Του Σωτήρη Λεβέντη

23 Ιουν 2009

Παλεύει Για Σισέ


Ο Παναθηναικός φαίνεται να μήν τα παρατάει για την απόκτηση του Σισέ απο την Μαρσέιγ.Οι <<πράσινοι>> ετοιμάζουν νέα πρόταση στους γάλλους και στη συνέχεια θα διαπραγματευθούν με τον 27χρονο επιθετικό.
Ο παίχτης δέν έχει κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Αγγλικό ή στο Ισπανικό πρωτάθλημα,αλλά με μία καλή πρόταση δέν θα ήταν αρνητικός να πεί το <<ναι>>, άλλωστε ο παίχτης θέλει να αγωνιστεί στο Τσαμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟ του προσφέρει αυτήν την ευκαιρία.
Στο <<παιχνίδι>> για τον γάλλο έχει μπεί και η Τότεναμ, η οπεία όμως δέν είναι διατεθημένη να προσφέρει τα χρήματα που ζητάει η Μαρσέιγ και ο δρόμος μένει ελεύθερος για τον Παναθηναικό!!

Του Σωτήρη Λεβέντη

Σειρά έχει ο Λέτο!


Μετά τον Κώστα Κατσουράνη σειρα έχει ο Λέτο .Την Τρίτη ο κ. Αντωνίου είχε μία πρώτη συζήτηση με τους <<κόκκινους>> για τον 23χρονο αργεντίνο χάφ ,την Τετάρτη θα γίνει η τελική συνάντηση και όπως ολα δείχνουν ο Λέτο κατά 90% θα συνεχίσει την καριέρα του στούς <<πράσινους>>.Ο ΠΑΟ προσφέρει 3-3.5 εκκ.ευρώ στήν Λίβερπουλ και γύρο στο 1 εκκ. ευρώ ετησίως στον παίχτη.Στο Τριφφύλι αισιοδοξούν οτι ο παίχτης θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στήν Παιανία.

Του Λεβέντη Σωτήρη

Στο Εξωτερικό ο κ. Αντωνίου για νέα μεταγραφή


Ο κ. Κώστας Αντωνίου βρίσκεται στην Αγγλία,συγκεκριμένα στο Λονδίνο γιά μία νέα μεταγραφή. Πληροφορίες λένε ότι δεν βρίσκεται εκεί για τον Λέτο αλλά για κάποιον άλλο παίχτη(σύντομα θα ξέρουμε ποιόν). Να πούμε οτι στο Λονδίνο βρίσκονται μάνατζερ απο όλλο τον κόσμο.

Συμφωνία Παναθηναϊκού και Μόρις για Μπέτις


Όπως ολα δίχνουν ο Νασίφ Μόρις θα συνεχίσει την καριέρα του στήν Μπέτις.Το μόνο που μένει είναι η Μπέτις να στείλει ένα φάξ με το οποίο θα αποδέχεται τους όρους του Παναθηναικού.Ο Μόρις θα δοθεί δανικός στους ισπανούς για ένα χρόνο με οψίον αγοράς 1.5 εκκ.ευρώ.

Του Σωτηρη Λεβέντη

Κατσουράνης





Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Record ολοκληρώθηκε η μετακίνιση του Κατσουράνη απο την Μπενφίκα στον Παναθηνα'ι'κό έναντι 2,5 εκ.ευρώ.
Πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι στον Παναθηναϊκό εστάλη φαξ με το οποίο οι Πορτογάλοι αποδέχονται την πρόταση του Παναθηνα'ι'κού,ολοκληρώνοντας την περιπέτεια μετακίνισης του στο τριφύλλι.
Ο Κώστας Κατσουράνης αγωνήστηκε 3 σεζόν στην Μπενφίκα πέρσι φόρεσε και το πέριβραχιονιο του αρχηγού της Μπενφίκα.Σε 67 συμμετοχές στους Αετούς ο Κατσουράνης πέτυχε 11 γκολ.

Tou Κλαούντιο

Στήν Στεάουα ο Σανμαρτεάν


Πολύ κοντά στήν Στεάουα Βουκουρεστίου βρίσκεται ο Σανμαρτεάν,ο ο πρώην παίχτης του Παναθηναικού δέχτηκε πρόταση 50.000 ευρω και εφόσον την δεχτεί θα έχει μια ευκαιρία να σώσει την καριέρα του.Παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνιμα της καριέρας του με τον Παναθηναικό(τον απέκτησε απο την Γκλόρια Μπίστριτσα) δεν κατάφερε να ανέβει ψηλά λόγο τών συνεχών τραυματισμών του.Πρίν λίγο καιρό είχε ακουστεί οτι τον ήθελε ο Πανθρακικός ,αλλά η μεταγραφή δεν έγινε λόγο οικονομικών διαφορών.

Του Σωτήρη Λεβέντη

EΦΗΜΕΡΙΔΕΕΕΕΕΣ.....





22 Ιουν 2009

Πολύ Κοντά Στο.... <<Μπάμ>> ο ΠΑΟ



Πολύ κοντά στην απόκτηση του βραζιλιάνου άσου της Μπεσίκτας βρίσκεται ο Παναθηναικός.Οι τούρκοι <<γράφουν>> οτι ο Βοbo έχει κλίσει στους <<πράσινους>> με απολαβές κόντα στα 7 εκκ. ευρώ!

J.Cisse....
Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιέυματα ο Παναθηναικός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 9 εκκ. ευρώ στην Μαρσέιγ για τον γάλλο επιθετικό,όμως η όμαδα της Μασσαλίας ζητάει κοντά στα 13 εκκ.!



Του Σωτήρη Λεβέντη

Επαφή Παναθηναϊκού με Ζάμαλεκ για Ζακί


Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν κάνει μία πρώτη κρούση στην Ζάμαλεκ για να τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού, καθώς θεωρούν πως ο 26χρονος Αιγύπτιος επιθετικός ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει φέτος ο Τεν Κάτε.
Ο ηγέτης της Εθνικής Αιγύπτου βρίσκεται στο στόχαστρο και της Λιόν, γεγονός που δυσκολεύει τα πράγματα. Στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Γουίγκαν σε 29 ματς πέτυχε 10 γκολ. Με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει 50 συμμετοχές έχοντας πετύχει 26 γκολ. Καλή περίπτωση, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Αντωνίου, δεν υπάρχει όμως επίσημη πρόταση, παρά μόνο διερευνητική επαφή.